Sunday, June 18, 2017

CHOULAKIA BLUE ELEMENT MYKONOS

Μυκονιάτικη πέτρα και κυκλαδίτικο λευκό 4,8 εκατ.

700 τετραγωνικά απόλυτης πολυτέλειας και χαλάρωσης
 με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου

Σε μία από τις πιο ήσυχες γωνιές της Μυκόνου αλλά σε απόσταση λίγων μόλις λεπτών από την Χώρα, είναι η παραλία Χουλάκια. Πρόκειται για μια περιοχή που αναπτύχθηκε ιδιαίτερα την τελευταία 5ετία, με κυριότερη ατραξιόν της την ίδια την ακτογραμμή καθώς ο θαλάσσιος φυσικός της πλούτος είναι «μαγνήτης» για όσους λατρεύουν τις καταδύσεις. Η παραλία χωρίζεται σε δύο κομμάτια. Η αριστερή μεριά του κολπίσκου έχει ένα σημείο με λίγη άμμο, ενώ η δεξιά μεριά είναι γεμάτη μεγάλα, εντυπωσιακά βότσαλα, τα οποία πάντως φυλάσσονται σαν κόρη οφθαλμού από τις τοπικές αρχές (ή θα έπρεπε…).
Εκεί, με θέα το απέραντο γαλάζιο και τα Χουλάκια, βρίσκεται μία από τις πιο όμορφες βίλες της περιοχής που μάλιστα διατίθεται προς πώληση από το μεσητικό γραφείο της Sotheby’s International Realty. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ακίνητο, σε μικρή απόσταση από τη θάλασσα αλλά με τη δική του μεγάλη πισίνα, στο οποίο κυριαρχεί η πέτρα και το λευκό της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής. Η πολυτελής βίλα των 700 σχεδόν τετραγωνικών μέτρων διαθέτει τεράστιους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους 6 υπνοδωματίων, είναι σε τρία επίπεδα, με ένα επιπλέον κάτω από την πισίνα αλλά στο ύψος της γης, ενώ εσωτερικά είναι όλη στα λευκά με διακόσμηση λιτή αλλά σύγχρονη, απαλή, χαλαρωτική και κομψή όσο πρέπει. Μεγάλο πλεονέκτημα της βίλας είναι οι αναρίθμητοι χωροι χαλάρωσης αλλά και διασκέδσης, καθώς εκτός από τους χώρους γύρω από την πισίνα, κάθε επίπεδο διαθέτει τις δικές του γωνιές κάτω από τον ήλιο ενώ υπάρχει και ένας μεγάλος χώρος για BBQ και bar.
Όσο για την τιμή; Η Sotheby’s ξεκινάει από τα 4,8 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που -πάντως ακόμα και για τα δεδομένα της Μυκόνου- φαντάζει εξωπραγματικό…

No comments:

Post a Comment