Η λαϊκή ρήση είναι κατηγορηματική λέγοντας πως τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία και φαίνεται να βρίσκει τον απόλυτο εκφραστή της στο πρόσωπο της Αθηνάς Ωνάση.

Η πλουσιότερη έφηβη στον κόσμο, όπως στο παρελθόν είχε χαρακτηριστεί από το περιοδικό Forbes, δέχεται ακόμα ένα πλήγμα στην πολυτάραχη μέχρι τώρα ζωή της.
Ο χωρισμός της φαίνεται να είναι οριστικός με τον άλλοτε αγαπημένο της Ντόντα, Αλβάρο Αλφόνσο Ντε Μιράντα Νέτο όπως είναι το πλήρες όνομά του. Μετά από 10 χρόνια γάμου ήρθε η ρήξη μεταξύ τους καθώς ο 43χρονος Αλβάρο φέρεται να μην είχε «μάτια» μόνο για την Ελληνίδα κληρονόμο!
Ένα πέπλο μυστηρίου έχει καλύψει την έπαυλη των 14 και κάτι… ψιλά εκατομμυρίων ευρώ στο Ουέλινγκτον της Φλόριντα για τα ακριβή αίτια του χωρισμού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο σπίτι των ονείρων της Αθηνάς Ωνάση, που μόλις πέρυσι αγόρασε έναντι αυτού του αστρονομικού ποσού, έμελλε να δοθεί η τελευταία πράξη στο γάμου της με τον Βραζιλιάνο πρωταθλητή της ιππασίας.
Η διώροφη έπαυλη βρίσκεται απλώνεται σε 2 στρέμματα και περιβάλλεται από φοίνικες.

Η διώροφη έπαυλη απλώνεται σε 2 στρέμματα και περιβάλλεται από φοίνικες.
Πρόκειται για μια υπερπολυτελή κατοικία 480τμ στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών! Το συγκρότημα κατοικιών δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει επίγειο παράδεισο όχι μόνο του ζευγαριού και των αγαπημένων τους αλόγων αλλά και των επίδοξων εραστών (!). Η έπαυλη είναι χτισμένη μέσα σε οικόπεδο 2 στρεμμάτων και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 6 μαρμάρινα μπάνια, μια μοντέρνα κουζίνα και φυσικά όλες τις ανέσεις που η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση “επιβάλλεται” να έχει.
Η κατοικία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κλασική με πινελιές μοντέρνου! Από το εξωτερικό της μας προδιαθέτει για ένα αρκετά ακριβό και κλασικό σπίτι χολιγουντιανών προδιαγραφών. Το στοιχείο της πέτρας χρησιμοποιείται σε αρκετά σημεία της οικίας ενώ το γκρι και το λευκό είναι τα χρώματα που κυριαρχούν στην εξωτερική όψη της έπαυλης .

Το εσωτερικό της πάλι, είναι εξαιρετικά φωτεινό εξαιτίας των μεγάλων παραθύρων και των χρωματικών επιλογών που προσδίδουν ζεστασιά στο χώρο. Το καθιστικό διαθέτει ένα μεγάλο χτιστό τζάκι και έπιπλα σε κλασικές γραμμές και γήινες αποχρώσεις. Σε παρόμοιο στυλ και χρωματισμούς κινούνται και τα υπόλοιπα δωμάτια της κατοικίας.
Οι γήινες αποχρώσεις κυριαρχούν στο σαλόνι της κατοικίας.
Οι γήινες αποχρώσεις κυριαρχούν στο σαλόνι της κατοικίας.
Το μπάνιο είναι αρκετά ευρύχωρο και φωτεινό ενώ η  στρογγυλή κατάλευκη μαρμάρινη μπανιέρα έχει μοναδική θέα την πισίνα του σπιτιού.

Το ξύλο και το μάρμαρο κυριαρχούν στο μπάνιο της οικίας.Το ξύλο και το μάρμαρο κυριαρχούν στο μπάνιο της οικίας.
Στην κρεβατοκάμαρα, που πολύς λόγος έγινε το τελευταίο διάστημα, κυριαρχεί ένα μεγάλο υπέρδιπλο κρεβάτι με ουρανό και λευκά κομοδίνα που έρχονται σε αντίθεση με το σκούρο ξύλινο πάτωμα.
Το υπέρδιπλο κρεβάτι με ουρανό και λευκά κομοδίνα έρχεται σε αντίθεση με το σκούρο ξύλινο πάτωμα.
Το υπέρδιπλο κρεβάτι με ουρανό και λευκά κομοδίνα έρχεται σε αντίθεση με το σκούρο ξύλινο πάτωμα.
Από τα ομορφότερα σημεία του σπιτιού με αυλή  με τους φοίνικες και την πισίνα. Σημείο αγαπημένο της οικίας καθώς εκεί χαλάρωνε το μέχρι πρότινος αγαπημένο ζευγάρι όταν ξέκλεβε λίγο χρόνο από τις προπονήσεις του.
Η μεγάλη πισίνα αποτελούσε σημείο χαλάρωσης για το αγαπημένο ζευγάρι.
Η μεγάλη πισίνα αποτελούσε σημείο χαλάρωσης για το αγαπημένο ζευγάρι.
“Φτωχική” θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος την κατοικία της Αθηνάς Ωνάση αν αναλογιστείτε πως από τα τέσσερα της χρόνια είχε στην κατοχή της ζωολογικό κήπο δώρο από τη μητέρα της! Αξίζει να σημειωθεί πως η χρυσή κληρονόμος έλαβε μετά το θάνατο της μητέρας της, Χριστίνας, σε ηλικία μόλις 18 ετών περιουσία που ανέρχεται στα 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ!

Εκτός από την υπερπολυτελή κατοικία, σε έκταση 25 στρεμμάτων απλώνονται υπερσύγχρονοι στάβλοι για τα αγαπημένα άλογα του ζευγαριού. Το πάθος τους για την ιππασία είναι μεγάλο καθώς ήταν και η αιτία της γνωριμίας τους.
Εξωτερική άποψη των στάβλων της Αθηνάς Ωνάση που διαθέτει αρκετά και εξαιρετικά ακριβά άλογα.
Το ζευγάρι είχε δηλώσει στο παρελθόν πως είχαν κουραστεί από τις συχνές μετακινήσεις τους για προπονήσεις, καθώς όπως είναι γνωστό η Αθηνά ετοιμάζεται να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο σε λίγους μήνες, γι’ αυτό και πήραν την απόφαση να φτιάξουν το δικό τους υπερσύγχρονο και με όλες τις ανέσεις στάβλο. Η αλήθεια είναι πω στο συγκεκριμένο διαμέρισμα έχει δοθεί περισσότερη έμφαση στη στέγαση των αλόγων παρά στην ίδια την κατοικία.
Μπορεί η είδηση τους χωρισμού της να έσκασε ως βόμβα, ωστόσο η χρυσή κληρονόμος δείχνει όλη της την αγάπη στα αγαπημένα της άλογα με τους υπερσύγχρονους στάβλους της.