Monday, June 19, 2017

ΣΤΟΝ ΠΑΝΟΡΜΟ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ



Αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν μέσα από τη φυσική ομορφιά της ανέγγιχτης παραλίας του Πανόρμου και απολαύστε μοναδικές στιγμές στο Principote, η κομψή αρχιτεκτονική του οποίου δημιουργεί ένα μαγευτικό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και την κυκλαδίτικη παράδοση.
Το Principote είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε μετά από μια δροσιστική βουτιά στα κρυστάλλινα νερά του Πανόρμου, μοναδικά κοκτέιλ που παρασκευάζονται από εξαιρετικούς Mixologists, υπό τους ήχους μουσικών επιλογών από όλο τον κόσμο.
Παράλληλα μπορείτε να αφεθείτε στις μεσογειακές μαγειρικές δημιουργίες της Chef Αυγερίας Σταπάκη και της ομάδας της, οι οποίοι επιλέγουν προσεκτικά τα προϊόντα Π.Ο.Π. (Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης) των συνταγών τους από όλη την Ελλάδα, ενώ η μεγάλη γκάμα από ποικιλίες κρασιών θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό γευσιγνώστη.
Το σήμα του Principote είναι το κυκλαδικό ειδώλιο, το οποίο αντιπροσωπεύει τον πρώτο ευρωπαϊκό πολιτισμό – τον Κυκλαδικό, που άκμασε κάτω από τον ήλιο και τη θάλασσα του Αιγαίου. Εμπνευσμένο από το σχήμα βιολιού του ειδωλίου, το Principote δημιουργεί ένα μαγευτικό σκηνικό συνδυάζοντας αρμονικά την πηγή έμπνευσής του με το όνομα και το λογότυπό του.

No comments:

Post a Comment