Tuesday, August 4, 2015

Παραδεισένια καταφύγια στη θάλασσα

Κρυστάλλινα νερά… στα πόδια σας 



sea5b
Για τους περισσότερους αποτελεί τον ορισμό των «ονειρεμένων» διακοπών… κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Για κάποιους όμως (ολίγους) αποτελεί εφικτή πραγματικότητα και τον ιδανικό προορισμό για μια δόση καλοκαιριού στην «καρδιά» του χειμώνα.
Παραδεισένιες μικρές βίλες ή bungalow χτισμένα επάνω στα κρυστάλλινα νερά του ωκεανού, ή σε κάποια απομονωμένη παραλία ή απομακρυσμένο νησί, μακριά από όλους και από όλα.
Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο μαγευτικά καταφύγια που υπάρχουν στον κόσμο, όπως παρουσιάστηκαν σε πρόσφατο αφιέρωμα στη στήλη Travel της Daily Mail.

1. Intercontinental Le Moana – Μπόρα-Μπόρα, Γαλλική Πολυνησία
Τα λόγια περιττεύουν. Τα νησιά Μπόρα-Μπόρα στη Γαλλική Πολυνησία αποτελούν αναμφισβήτητα έναν από τους ωραιότερους και πιο ξεχωριστούς προορισμούς που θα μπορούσε να επισκεφτεί ποτέ κανείς.
2. Float House River Kwai - Kanchanaburi, Ταϊλάνδη

Για μια άκρως… «overwater» εμπειρία, το Float House River Kwai προσφέρει διαμονή σε bungalows που μοιάζουν σαν να επιπλέουν επάνω στο νερό.


3. Conrad Maldives Rangali Island - Alif Dhaal Atoll, Μαλδίβες

Ένα θέρετρο υπερπολυτελείας, που θα απαιτήσει να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη. Η πρόσβαση στο πέντε αστέρων Conrad Rangali γίνεται μόνο μέσω θαλάσσης και εκτείνεται σε δύο ιδιωτικά νησάκια. Οι επισκέπτες μπορούν αν επιλέξουν ανάμεσα σε 150 επιλογές διαμονής, από παραλιακά bungalows μέχρι φυσικά, τις overwater villas.
4. Likuliku Lagoon Resort - Mamanuca Archipelago, Φίτζι 
Το Likuliku Lagoon Resort βρίσκεται στο αρχιπέλαγος Mamanuca στα νησιά Φίτζι. Τα bungalows έχουν σχεδιαστεί με βάση την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Φίτζι και έχουν κατασκευαστεί με υλικά που υπάρχουν στην περιοχή.
5. Punta Caracol Acqua Lodge - Bocas del Toro, Παναμάς
Η περιοχή Bocas del Toro αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για backpackers στην περιοχή της Καραϊβικής, ενώ φημίζεται για την έντονη νυχτερινή ζωή, για τα πανέμορφα εθνικά του πάρκα και φυσικά, για τις μαγευτικής ομορφιάς παραλίες της. Για εκείνους όμως που αναζητούν νότες πολυτέλειας, το Punta Caracol Acqua Lodge αποτελεί την ιδανική επιλογή.

No comments:

Post a Comment